Opis Q7

Za svaki dan u tjednu može se stvoriti poseban temperaturni program. Dnevno se može postaviti 1 fiksni i 6 slobodno odabranih programa, od kojih se svaka može odabrati na bilo kojoj temperaturi. Postoje 4 različite opcije za privremeno mijenjanje programske temperature: do uključenja sljedećeg programa, period od 1-9 sati, period od 1-99 dana ili sljedeće ručne intervencije. Osim toga, termostat omogućuje odabir osjetljivosti uključivanja, kalibracije unutarnjeg termometra, aktivacije funkcije zaštite pumpe, jednostavnog prebacivanja između načina rada hlađenja i grijanja te zaključivanja tipkovnice termostata.

Preporučljivo je za mjesta na kojima je potrebno programiranje i važno je točno mjerenje temperature i podešavanje temperature, kao i preciznost uključivanja.

Uputstva za rukovanje

Zatražite ponudu

Odmah kontaktirajte dobavljača
Pošaljite upit

Specifikacije

  • Podesivi temperaturni raspon: 5 do 40 ° C (koracima od 0,5 ° C)
  • Raspon mjerenja temperature: 3 do 45 ° C (koracima od 0.1 ° C)
  • Točnost mjerenja temperature: ± 0.5 ° C
  • Raspon kalibracije temperature: ± 3 ° C (koracima od 0,1 ° C)
  • Izbor osjetljivost pri promjeni: ± 0.1 ° C; ± 0,2 ° C; ± 0,3 ° C
  • Uključivi električni napon: 24V AC / DC ... 250V AC, 50Hz
  • Kapacitet opterećenja: 8A (induktivno opterećenje 2A)
  • Baterijski ulošci: 2 x 1.5V AA veličina ALKALNE (LR6)
Copyright © 2019 Mirakul inovativna grijanja, Sva prava pridržana
Mirakul inovativna grijanja d.o.o. poštuje vašu privatnost (Uvažavanje Vaše privatnosti). Kolačiće (cookies) koristimo kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa ili u marketinške svrhe, integraciju s društvenim mrežama. Kolačići omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu. Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem pregledniku. Ukoliko odaberete opciju da ne želite prihvatiti kolačiće, možda nećete moći koristiti određene funkcije naših stranica. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate korištenje kolačića.

Vaš Mirakul inovativna grijanja d.o.o. - Uvjeti poslovanja
Partner zona