Opis Gsm-158

COMPUTHERM GSM158 je sa telefonom daljinski upravljana utičnica, pametni mrežni uređaj kojim se telefonskim pozivom ili SMS porukom koji se šalje s korisničkog mobilnog telefona na izlaznoj utičnici se može uključiti ili isključiti napajanje strujom.
Sve osnovne postavke i usluge na utičnicu šalju se pomoću SMS naredbi. Postoje dvije razine mobilnih korisnika. Osnovne i sigurnosne postavke mogu se postaviti samo s jednim glavnim korisničkim brojem (glavni broj), a uslugama uređaja mogu se pristupiti s četiri dodatna telefonskog broja izvan glavnog telefonskog broja. Utičnica šalje korisniku SMS obavijest o završenim radnjama koje obavlja.
Na GSM 158 utičnicu spojeni uređajima sa napajanjem od 230 V, može se daljinski upravljati putem mobitela. Zahvaljujući podesivom prekidaču za odgodu ili vremenskom prekidaču, uređaj je također prikladan za automatsko upravljanje drugim električnim aparatima (npr. pumpom za navodnjavanje) u vašem domu ili kući za odmor, s odgodnim / tempiranim radom.
Naravno, s timer funkcijom, još uvijek možete telefonom isključiti ili uključiti utičnicu na daljinu.
Utičnica GSM 158 je također idealan za reguliranje grijanja i hlađenja vašeg doma ili kuće za odmor. Pomoću termosenzora koji se može spojiti na uređaj, moguće je održavati unaprijed postavljenu fiksnu temperaturu ili temperaturni interval kako bi se osiguralo da prostorija bude toplinski tempirana ili da se uključi zaštita od smrzavanja. Uključivanjem ili isključivanjem putem telefona utičnica omogućava daljinsko upravljanje grijanjem (npr. kod zimske odmora u vikendici pomoću utičnice kuća se može zagrijati čak i prije dolaska).

Kod utičnice GSM 158, telefonske usluge daljinskog upravljanja mogu se koristiti s bilo kojom SIM karticom GSM davatelja usluga u roku valjanosti telefonske kartice.


Upute za korištenje

Zatražite ponudu

Odmah kontaktirajte dobavljača
Pošaljite upit

Specifikacije

  • Izvor napajanja utičnice: 220-250V / 50Hz
  • Priključni kapacitet: 230V / 50Hz; 15A
  • Potrošnja energije u stanju mirovanja: 0.15W
  • GSM radni pojas: DCS1800, PCS1900, GSM 850.0, EGSM90
Copyright © 2020 Mirakul inovativna grijanja, Sva prava pridržana, web dizajn: design project
Mirakul inovativna grijanja d.o.o. poštuje vašu privatnost (Uvažavanje Vaše privatnosti). Kolačiće (cookies) koristimo kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa ili u marketinške svrhe, integraciju s društvenim mrežama. Kolačići omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu. Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem pregledniku. Ukoliko odaberete opciju da ne želite prihvatiti kolačiće, možda nećete moći koristiti određene funkcije naših stranica. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate korištenje kolačića. Vaš Mirakul inovativna grijanja d.o.o. - Uvjeti poslovanja
Partner zona