Opis Q1RX utikača-prijemnika za upravljanje bežičnim termostatima

COMPUTHERM Q1RX utikač može se upravljati s do 12 COMPUTHERM Q3RF, Q5RF, Q7RF i Q8RF termostata u isto vrijeme i može se koristiti pored / umjesto njihovog prijemnika. Uređaj je prikladan za upravljanje kotlom ili drugim električnim uređajem koji radi na 230V (npr. radijator, pumpa, zonski ventil, itd.). Jednostavan za instalaciju i korištenje, nije potrebna instalacija.
Kada su bežični termostati COMPUTHERM Q3RF, Q5RF, Q7RF i Q8RF uključeni, na izlaznoj utičnici Q1RX spojenog na mrežu prikazuje se napon od 230 V. napon mreže se gubi kao rezultat naredbe za isključivanje. Uređaj ima odgodu uključivanja i isključivanja koja se može aktivirati, što omogućuje nekoliko upotreba.

Q1RX - Upute za korištenje

Zatražite ponudu

Odmah kontaktirajte dobavljača
Pošaljite upit

Specifikacije

  • Potrošnja energije: 0,01 W
  • Radni napon napajanja: 230 V AC, 50 Hz
  • Izlazni napon: 230 V AC, 50 Hz
  • Preklopno opterećenje: 16 A (induktivno opterećenje 4 A)
  • Odgoda uključivanja na izlazu koja se može aktivirati: 4 minute
  • Odgoda isključivanja na izlazu koja se može aktivirati: 6 minuta
Preklopna utičnica može se upariti s radiofrekvencijskim uređajima Q serije kupljenim nakon 2016.
Copyright © 2024 Mirakul inovativna grijanja, Sva prava pridržana, web dizajn: design project
Mirakul inovativna grijanja d.o.o. poštuje vašu privatnost (Uvažavanje Vaše privatnosti). Kolačiće (cookies) koristimo kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa ili u marketinške svrhe, integraciju s društvenim mrežama. Kolačići omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu. Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem pregledniku. Ukoliko odaberete opciju da ne želite prihvatiti kolačiće, možda nećete moći koristiti određene funkcije naših stranica. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate korištenje kolačića. Vaš Mirakul inovativna grijanja d.o.o. - Uvjeti poslovanja
Partner zona