Computherm električno podno grijanje

Proizvodi za podno grijanje na struju ispod laminata, keramičkih pločica ili za polaganje u estrih:
  • grijaći film HF140,
  • grijaća mreža HM150 i
  • grijaći kabel HC20

Grijaći film - Computherm HF-140

Električni grijaći film
COMPUTHERM HF140 je grijaći uređaj koji je posebno prikladan za zagrijavanje toplih podnih obloga, zahvaljujući svom tankom dizajnu i ravnomjernom toplinskom učinku. Uz njegovu pomoć možete isplativo i brzo ugraditi sustav električnog podnog grijanja u prostoriju koju želite grijati, čime možete povećati udobnost i pospješiti ravnomjernu temperaturu. Savršen je izbor za renoviranje starog sustava grijanja ili izgradnju novog. Proizvod se može rezati svakih 12,5 centimetara, što ga čini lakim za uklapanje u bilo koji dizajn prostorije. Širina proizvoda je 50 cm.
Možete ga kontrolirati pomoću termostata prikladnog za kontrolu električnih grijaćih sustava. Trake grijaćeg filma mogu se po potrebi spojiti paralelno.

Tehnički podaci:
Napon napajanja: 230 V AC
Potrošnja: 140 W/m2
Duljina: 50 m u roli
Širina: 0,5 m
Maksimalna temperatura grijanja*: cca. 45 °C
Zaštita od utjecaja okoliša**: IP67
*Maksimalna temperatura zagrijavanja je površinska temperatura proizvoda u normalnim uvjetima i stalno uključenom stanju.
** Navedena vrijednost odnosi se na dio proizvoda na kojem nije rezan.

Za grijaći film COMPUTHERM HF140 preporučuje se sljedeći pribor:

Izolacijska traka:
Bitumenskim izolacijskom trakom prikladnim za tu svrhu možete prekriti spojeve, klipsa i spojenih kabela na grijaći film. Važno je da i donja i gornja strana klipsa budu izolirane izolacijskom trakom prilikom montiranja izolacije. Također je preporučljivo zalijepiti sve vidljive žice zaštitnom izolacijom. 

Kopča: možete profesionalno pričvrstiti žice na grijaći film sa srebrnim stezaljkama - kopčom prikladnim za ovu svrhu.

Električni grijaći film HF140

Kopča i izolacijska traka

Kupujte u web shopu

Artikli iz naše ponude imaju opis, specifikacije te PDF dokumentaciju za instalaciju i korištenje.
Online kupnjom ne štedite samo svoje vrijeme, već i novac jer smo za Vas pripremili
popuste na načine plaćanja i količinske za iznose već od 350,00 € (2.637,08 kn).
Za narudžbe iznad 250,00 € (1.883,63 kn) DOSTAVA JE BESPLATNA.
Web shop

Grijaća mreža - Computherm HM150

Električna grijaća mreža

COMPUTHERM HM150 prikladna je za glavno i dodatno grijanje. Uz njegovu pomoć možete isplativo i brzo ugraditi sustav električnog podnog grijanja u prostoriju koju želite grijati, čime možete povećati udobnost i pospješiti ravnomjernu temperaturu. Savršen je izbor za renoviranje starog sustava grijanja ili izgradnju novog. Ravnomjerno pozicioniranje te jednostavna i brza montaža osigurani su zahvaljujući pričvrsnoj mreži od stakloplastike koja učvršćuje grijaći kabel. Njime možete upravljati pomoću termostata prikladnog za upravljanje električnim grijaćim mrežama, uz pomoć kojih možete učiniti još jedan korak u osmišljavanju pametnog grijanja za svoj dom. Prodajemo grijaće mreže u različitim veličinama, tako da ćete sigurno pronaći paket koji odgovara Vama i prostoru gdje će se postavljati. Grijaće mreže se po potrebi mogu spojiti paralelno.


Tehničke karakteristike:*Maksimalna temperatura zagrijavanja je površinska temperatura proizvoda u normalnim uvjetima i stalno uključenom stanju.

Električna grijaća mreža HM150

Termostat za električno podno grijanje

Vrhunska električna podna grijanja


Najekonomičnije grijanje budućnosti po najpovoljnijim cijenama,
bitan preduvjet za stvaranje toplog ugođaja u svome domu!

POSJETITE NAŠ WEBSHOP

Grijaći kabel- Computherm HC20

Električni grijaći kabel

COMPUTHERM HC20 prikladan je za glavno i dodatno grijanje. U slučaju izravnog grijanja proizvod se može ugraditi u sloj ljepila za pločice ili estriha, ali se može ugraditi i u betonski sloj-estrih pa se može koristiti kao akumulacijsko grijanje (grijanje pomoću noćne struje). Može se ugraditi kako kod sanacije, zamjene stare završne obloge, tako i kod nove gradnje kao osnovno ili pomoćno grijanje. Grijaći kabeli izrađuju se u različitim veličinama: 10 m, 20 m i 50 m, koji svojim dimenzijskim karakteristikama osiguravaju pokrivanje prostorija različitih veličina. Za kontrolu grijaćeg kabela potreban je termostat prikladan za kontrolu električnih grijaćih kabela. Može se ugraditi kao izravno podno grijanje ili u obliku podnog grijanja s akumulacijom topline.

Tehnički podaci:*Maksimalna temperatura zagrijavanja je površinska temperatura proizvoda u normalnim uvjetima i stalno uključenom stanju.

Električni gijaći kabel

Copyright © 2024 Mirakul inovativna grijanja, Sva prava pridržana, web dizajn: design project
Mirakul inovativna grijanja d.o.o. poštuje vašu privatnost (Uvažavanje Vaše privatnosti). Kolačiće (cookies) koristimo kako bi Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, za analizu prometa ili u marketinške svrhe, integraciju s društvenim mrežama. Kolačići omogućavaju web stranicama da spreme podatke koji se koriste kada korisnik ponovno posjeti web stranicu. Postavke kolačića možete kontrolirati i prilagođavati u vašem pregledniku. Ukoliko odaberete opciju da ne želite prihvatiti kolačiće, možda nećete moći koristiti određene funkcije naših stranica. Daljnjim korištenjem naše stranice prihvaćate korištenje kolačića. Vaš Mirakul inovativna grijanja d.o.o. - Uvjeti poslovanja
Partner zona